ΧΑΡΜΑΝΙΑ/BLENDS

τα ΧΑΡΜΑΝΙΑ μας
Με τον όρο χαρμάνι καφέδων εννοούμε το συνδυασμό διαφορετικών ποικιλιών, ειδών ή χωρών καφέ, αλλά μπορεί να είναι και ο συνδυασμός όλων των παραπάνω μαζί. Αναμιγνύοντας έτσι διαφορετικές προσωπικότητες δημιουργείς έναν ταιριαστό συνδυασμό, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να δώσεις.
Rebel Blend

REBEL

Ο επαναστάτης των αρωμάτων...

Cup Profile:
Πλούσιο σώμα με έντονη την παρουσία σοκολάτας γάλακτος, ξηρών καρπών, με απαλή επίγευση καρυδιού & δημητριακών.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Mastery Icon

MASTERY

Όταν η μαεστρία συναντά τις αισθήσεις & μαζί γνωρίζουν το απόλυτο.

Cup Profile:
Σώμα με ωραία δομή, αρώματα από κακάο, μπισκότο & φουντούκι. Χαρμάνι χαμηλής οξύτητας με έντονο τελείωμα σοκολάτας υγείας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Velvet Icon

VELVET

Ο αυθεντικός εσπρέσο με το αξέχαστο βελούδινο άγγιγμα.

Cup Profile:
Πλούσια βελούδινη αίσθηση, που προσφέρει στον ουρανίσκο ώριμη και γλυκιά γεύση με νότες από μέλι, σκούρας σοκολάτας αμυγδάλου και κόκκινου μήλου. Παρατεταμένη επίγευση σοκολάτας αμυγδάλου.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Prisma Icon

PRISMA

Η διάθλαση των γεύσεων & των αρωμάτων. Χαρμάνι από αυστηρά επιλεγμένες ποικιλίες που υπακούουν στον όρο specialty.

Cup Profile:
Στρογγυλό & smooth σώμα, γεύση από κακάο, καραμέλας βουτύρου, ώριμων φρούτων, με νότες λουλουδιών. Μέτριας οξύτητας, με απαλό τελείωμα σταφίδας, δαμάσκηνου & lime.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Deacf Icon

ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕ

Ο ντεκαφεϊνέ ASSADO προέρχεται από ανώτερης ποιότητας ποικιλίες Arabica, στις οποίες η διαδικασία της αποκαφεϊνοποίησης γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς την παρουσία χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στην πλειοψηφία των ντεκαφεϊνέ της αγοράς.

Η διαδικασία της αποκαφεϊνοποίησης ονομάζεται WATERPROCCES. Πρόκειται για μια πιστοποιημένη, απόλυτα φυσική μέθοδο, στην οποία με τη βοήθεια του ζεστού νερού, απομακρύνουμε την υδροδιαλυτή καφεΐνη, ενώ κρατάμε όλα τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ.

Η καφεΐνη που μένει στον καρπό του καφέ, δεν ξεπερνά το 0.1%.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ