ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

οι ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ μας

Η ιστορία της σοκολάτας ξεκινάει αιώνες πριναπό το κακαόδεντρο, που από τους καρπούς του παράγουμε τη σοκολάτα. Τα κακαόδεντρα είναι αειθαλή τροπικά δασικά δέντρα, και ευδοκιμούν σε εύφορα και καλά στραγγιζόμενα εδάφη στις περιοχές γύρω από τον Ισημερινό. Η επιστημονική του ονομασία είναι Theobromacacao, που προέρχεται από τις λέξεις: Θεός και Βρώση, δηλαδή: Η Τροφή των Θεών!! Οι Αζτέκοι πρώτοι παρασκεύασαν ένα ρόφημα από καβουρδισμένους και αλεσμένους σπόρους κακάο, νερό, καλαμπόκι και μπαχαρικά,που το ονόμασαν «Choclati», μια λέξη που έμελλε να μείνει έως σήμερα στις γλώσσες όλου του κόσμου!

Η σοκολάτα ASSADO πειραματίστηκε και δημιούργησε!

Υπάρχουν δεκάδες ποικιλίες κακάο. Κάθε μια από αυτές έχει τα δικά της ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά. Ο συνδυασμός των διαφόρων ποικιλιών, για εμάς, είναι απαραίτητος, προκείμενου να δημιουργήσουμε την πιο αρωματική και γευστική εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει μόνο μια σοκολάτα ASSADO!! Oι μοναδικές ποικιλίες που έχουμε να σας προτείνουμε για την πιο απολαυστική σας εμπειρία ενός ροφήματος ΑSSADO:

Assado ChocoNut

GURMET

Ρόφημα Σοκολάταςμε 33% κακάο

Cup Profile:
Η βελούδινη γεύση της και το μεθυστικό της άρωμα, απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να απολαύσουν το άρωμα και τη γεύση της πραγματικής σοκολάτας!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Assado ChocoNut

CHOCONUT

Ρόφημα Σοκολάτας πραλίνας & ξηρών καρπών με 33% κακάο

Cup Profile:
Αρωματική πηχτή σοκολάτα, σε συνδυασμό με λαχταριστή γεύση πραλίναςφουντουκιού και με απαλή επίγευση κακάου και ξηρών καρπών!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Assado Dark

DARK

Ρόφημα Σκούρας σοκολάτας με 55 % κακάο

Cup Profile:
Υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (55%) και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, κυρίως πολυφαινόλες, όπως το πράσινο τσάι και το κόκκινο κρασί. Για τους λάτρεις της παραδοσιακής γλυκόπικρης, σκούρας σοκολάτας!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Assado White

WHITE

Ρόφημα Λευκής σοκολάτας

Cup Profile:
Κρεμώδης αρωματική λευκή σοκολάτα, με πινελιές γεύσεων από βανίλια, βούτυρο και κακάο. Μια γλυκιά μεταξένια απόλαυση που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ