ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Μόλις παραγγείλετε, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία και σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο αποστολής που εξαρτάται από τα προϊόντα, καθώς ορισμένα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζονται επιπλέων εργάσιμες ημέρες για να φτάσουν στο χώρο σου.

Δωρεάν μεταφορικά:
Μπορείτε να επωφεληθείτε από την ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ των παραγγελιών εφόσον η παραγγελία σας είναι άνω των 40€.

Πληροφορίες – χρόνοι παράδοσης ταχυμεταφορέων:
Εντός πόλεων: σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εντός περιφερειών: σε 1-5 εργάσιμες ημέρες
Νησιωτικοί προορισμοί: σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή μετά τις 12:00, Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη Δευτέρα.

Κόστος μεταφορικών Courier.
Για παραγγελίες αξίας κάτω από 40€ η χρέωση είναι 4,00€ και εκτός δυσπρόσιτων περιοχών όπου η αποστολή γίνεται με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση.

Αν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο επιβαρύνεστε με €2,00

Τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier μπορούν να εξοφληθούν και με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι +2.00€. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier. Για τα ογκώδη προϊόντα η πληρωμή πραγματοποιείται με τους λοιπούς τρόπους (ηλεκτρονικά κατά την αγορά και κατάθεση σε τράπεζα). Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» υπάρχει επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Τα πρακτορεία, μεταφορών παραδίδουν στις πρωτεύουσες των νομών και η παράδοση των παραγγελιών γίνεται στην είσοδο της διεύθυνσης παράδοσης. Σε περιοχές εκτός πρωτεύουσας (χωριά, κωμοπόλεις κλπ), η παραγγελία πηγαίνει μέχρι το πρακτορείο και κατόπιν ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος από εκεί. Αν ο παραλήπτης (εκτός πρωτεύουσας) επιθυμεί, μπορεί σε συνεννόηση με το πρακτορείο να παραλάβει στο χώρο του. Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν επιπλέον έξοδα για τα οποία η συνεννόηση γίνεται με το πρακτορείο.

Για ογκώδη/βαριά προϊόντα.
Όταν πρόκειται για ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα όπως μηχανές καφέ κ.α. τότε υπάρχει χρέωση μεταφορικών ασχέτως αν η αξία τους ξεπερνά τα 40,00€ που είναι ο κανόνας των ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ.
Κόστος μεταφορικής: 10€