ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στην επιχείρηση με επωνυμία Παπαδάκης Κ. Ηλίας, με έδρα Κωνσταντινουπόλεως 18, Ρέθυμνο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2831056735, e-mail info@assadocafe.gr.

Από τη στιγμή που επιλέγετε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλείσθε να ακολουθείσετε τους παρακάτω όρους χρήσης.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ενδέχεται να πραγματοποιούμε διακοπές του ιστοχώρου, χωρίς να σας ενημερώσουμε, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια συντήρησης του.

Παρακαλείσθε ανά περιόδους να διαβάζετε ξανά τους όρους χρήσης για τυχόν αλλαγες, όσων αφορά τις αποστολές ή τον τρόπο πληρωμής.

Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail, με καταγεγραμμένη την παραγγελία σας. Προσοχή, κατά τη διαδικασία παραγγελίας να εισάγετε έγκυρο e-mail.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλείσθε να εισάγετε τα αληθή στοιχεία σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι δεκτές γίνονται μόνο οι παραγγελιες που πραγματοποιούνται από ενήλικα άτομα.

Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη:
1. Για τυχόντα λανθασμένα στοιχεία
2. Για πραγματοποίηση παραγγελίας από ανήλικα άτομα που έχουν δώσει ψευδή στοιχεία
3. Για κλοπή και χρήση πιστωτικών καρτών από τρίτο πρόσωπο.
Κατά τη διαδικασία της εγγραφής, είναι υποχρεωμένος ο χρήστης για την ασφάλεια των κωδικών του καθώς και την αποφυγή κλοπής τους.

Με την χρήση της ιστοσελίδας μας δηλώνετε ρητά ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική Cookies, αλλά και τους Τρόπους Παραγγελίας, τους Τρόπους Πληρωμής την Αποστολή Προϊόντων και την Πολιτική Επιστροφών παρακαλούμε επισκεφθείτε τις αντίστοιχες σελίδες για περισσότερες πληροφορίες.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, η επιχείρηση έχει την υποχρέωση της άμεσης αντικατάστασης του, εφόσον τηρηθεί η πολιτική επιστροφών.

Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας, η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη, εφόσον η έλλειψη τους οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργία προμηθευτών.

Σε περίπτωση όπου παραλάβετε κάποιο προϊόν σε κακή κατάσταση λόγω ατυχήματος κατά την μεταφορά ή κατά την παραλαβή του προϊόντος, εφόσον το προϊόν έχει συσκευαστεί ορθά από μέρους μας, η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη, εφόσον έχουμε λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε σύμβασή σας με την επιχείρησή μας (όπως π.χ. η ολοκλήρωση μιας ηλεκτρονικής αγοράς), θεωρείται έγκυρη αποκλειστικά και μόνο αφότου λάβετε σχετικό e-mail «επιβεβαίωσης παραγγελίας» από την επιχείρησή μας ή ανάλογη γραπτή επιβεβαίωση εκ μέρους μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το assadocafe.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου. Επίσης, ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας assadocafe.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και κατά τη διακριτική μας ευχέρεια να ζητήσουμε να καταργήσετε όλους τους συνδέσμους ή κάποιον συγκεκριμένο σύνδεσμο στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε να αφαιρέσετε αμέσως όλους τους συνδέσμους στην ιστοσελίδα μας κατόπιν σχετικού αιτήματος.

ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Δεν έχουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε περιεχόμενο εμφανίζεται στον ιστότοπό σας. Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε και να μας υπερασπιστείτε από όλους τις ισχυρισμούς που προκύπτουν από ή βασίζονται στον ιστότοπό σας. Απαγορεύονται σύνδεσμοι σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας ή σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή υλικό που μπορεί να ερμηνευθεί ως δυσφημιστικό, άσεμνο ή εγκληματικό ή που παραβιάζει ή υποστηρίζει την παράβαση οποιονδήποτε δικαιώματα τρίτων.